Presentation

Anne-Christine StarebornHär är jag – Anne-Christine Stareborn –
en formgivare med erfarenhet av produktion för de flesta kanaler.

Jag har en stark yrkesstolthet som jag hoppas att mina arbetsprover visar. Jag har ett högt inre driv och som trivs med att arbeta med stort ansvar under stor frihet. Jag är snabb, noggrann och har ett sinne för ordning och struktur.

Jag är van att arbeta säljnära och har erfarenhet av att utveckla och forma projektplaner och marknadsstrategier. Jag har erfarenhet att arbeta med marknadsföring, projektleda och genomföra olika mässor, event samt återförsäljningsträffar.

Stor erfarenhet att uppdatera och utveckla sociala medier samt hemsida. I mina tidigare anställningar har jag varit ansvarig för framtagning av marknadsmaterial, såsom bl.a. annonser, foldrar, broschyrer, prislistor, nyhetsbrev och framtagning av grafiska profiler, give aways samt tyngre produktion såsom katalog­produktioner.

Jag är en kompetent projektledare och har stor vana att planera, genomföra och följa upp marknadsaktiviteter och skapa content för nyhetsbrev. Jag har retail-erfarenhet genom mitt tidigare jobb på MacSupport där jag producerade mStore all butiksmaterial.

Jag är van att jobba med interna beställare och externa byråer. Jag är serviceorienterad och kommunikativ och har en förmåga att hålla flera parallella uppdrag igång samtidigt och ändå leverera med högsta kvalitet.

Jag kan skriva välformulerade, informativa texter och har vidareutbildat mig på Poppius Journalistskola.

Jag har expertkunskap i de grafiska programmen Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop och Adobe Acrobat. Naturligtvis jobbar jag obehindrat i MS Office. God erfarenhet av att arbeta med HTML5 och olika CRM-system. Har även erfarenhet av olika system för att skapa digitala nyhetsbrev. Jag jobbar både i PC- och Mac-miljö. Jag kan prepress och skapa rätt pdf för rätt tillfälle.

Vidareutbildat mig på Borås Högskola, Webbredaktör 180 poängs distansutbildning – är nu (2020) Filosofie kandidatexamen med huvudområde informationsarkitektur inriktning webbredaktör Front End-webb-utvecklare.

Kontaktuppgifter

Anne-Christine Stareborn
info@stareborn.se